Over ons

 

Over UsedOnline

Bent u op zoek naar mooie, aparte decoratie voor uw huis of uw tuin? Dan bent u bij Usedonline op het juiste adres. Of het nu gaat om originele industriële lampen, een mooi retro bankstel, brocante of vintage meubilair, u vindt het allemaal bij Usedonline. Usedonline biedt u een steeds wisselend assortiment bestaande uit onder andere vintage, brocante, retro,antiek en design.

De voorraad in de winkels in Brunssum en Treebeek wordt dagelijks aangevuld met aparte artikelen en schappelijke prijzen.  Een bezoekje brengen aan onze showroom in Brunssum zal u zeker niet teleurstellen en 10 minuutjes verderop biedt een 2e showroom, in Treebeek u nog meer vintage, antiek en design aan. Alleen al om de nostalgie te ervaren is het de moeite zeker waard.

Usedonline biedt voor de startende ondernemer ook meubilair aan zoals bureaus, bureaustoelen kantoorkasten aan tegen schappelijke prijzen. Ook voor de zakelijke klant voert UsedOnline schappelijke prijzen.  Neem hiervoor contact op via het contact formulier op deze website. Kortom, pareltjes ontdekt u bij UsedOnline gelegen in Treebeek en/of Brunssum, nabij het smalste deel van Limburg.

Usedonline draagt op het hergebruiken van artikelen haar steentje bij in de vermindering van de CO2 uitstoot. Wanneer u hergebruikt, levert u ook een bijdrage aan een schonere wereld.

Laat u zelf verassen in een van onze UsedOnline showrooms in Treebeek of Brunssum (Limburg).

Wim van Oppen